Ultima oră

Bărbatul care și-a trântit nepotul cu capul de pământ rămâne în arest

Bărbatul din Hunedoara care și-a trântit nepotul de 13 ani cu capul de pământ și l-a agresat și pe fiul său de opt ani rămâne în arest preventiv. Tribunalul Hunedoara i-a respins luni contestația.

În decizia Tribunalului, care este definitivă, se arată că respectiva contestația nu este fondată.

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat preventiv pe 8 februarie sub acuzația de loviri sau alte violenţe, violenţă în familie şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Acesta i-a agresat pe cei doi copii după ce s-au certat într-un parc. La audieri, a plâns și a recunoscut că era foarte furios în momentul incidentului.

În parc, bărbatul l-a ridicat și l-a trântit de pământ pe nepotul său de 13 ani, care a rămas nemișcat, și apoi și-a lovit și fiul.
Copilul de 13 ani a fost preluat de SMURD și dus de urgenţă la spital, unde medicii au constatat că are fractură de craniu.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara şi Direcţia de Asistenţă Socială (DAS) din cadrul Primăriei Hunedoara au declanşat anchete sociale la domiciliile celor doi copii. Pentru familia copilului de 8 ani, cu a cărui mamă agresorul trăia în concubinaj, s-a dispus măsura protecţiei în cadrul unui centru maternal din municipiul Hunedoara. Femeia mai are un copil de 8 luni. În ceea ce priveşte familia băiatului de 13 ani, va fi luată o decizie după ce se va încheia evaluarea făcută de echipele de asistenţi sociali.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *