Ultima oră

Bătaie ca-n Vestul Sălbatic într-un bar. Poliția a reținut 10 scandalagii

O adevărată bătaie ca-n Vestul Sălbatic s-a dat într-un bar din Bistrița Năsăud. Mai mulți bărbați s-au lovit cu bâte, scaune și cu tot ce le-a picat în mână. Poliția a reținut 10 persoane implicate în scandal.

Zece bărbaţi din comunele Telciu şi Parva, care duminica trecută s-au încăierat într-un bar, au ajuns în arestul Poliţiei, după ce Serviciul de Investigaţii Criminale a dispus măsura reţinerii faţă de aceştia, a anunțat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, citat de Agerpres.

Bărbaţii urmează să fie prezentaţi magistraţilor, în vederea luării unor măsuri preventive. Nouă dintre cei zece au vârste cuprinse între 18 şi 37 de ani, iar cel mai în vârstă are 55 de ani.

Duminica trecută, în 27 noiembrie, poliţiştii au fost alertați cu privire la un scandal în incinta unui local public din comuna Telciu. În acest caz, Serviciul de Investigaţii Criminale a întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare.

La data de 2 decembrie, în continuarea cercetărilor desfăşurate în cadrul dosarului penal întocmit, s-a luat măsura reţinerii faţă de persoanele bănuite de comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, respectiv 10 bărbaţi din comunele Telciu şi Parva, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea administrării probatoriului şi stabilirii participaţiei penale.

Scenele în care bătăușii s-au lovit reciproc au fost surprinse de camerele de supraveghere montate în barul din comuna bistrițeană Telciu. În imagini se observă cum mai mulți bărbați, încep să lovească alți clienți din local cu bâtele. Ca să se apere, cei loviți pun mâna pe scaunele din bar și încep să le arunce spre cei care au pornit bătaia. După câteva minute în care cele două grupuri s-au lovit cu tot ce-au prins la mână, bătaia s-a mutat afară din bar.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *