Eveniment

Bătaie cu pumni și picioare în fața unui magazin din Țânțăreni! De la ce a pornit scandalul

Opt bărbați din trei județe s-au bătut minute în șir, cu pumnii și picioarele, miercuri, în fața unui magazin din comuna Țânțăreni. Scandalul ar fi fost provocat, potrivit unor surse, de doi frați de etnie romă din localitate, care nu ar fi fost lăsați să intre în supermarket, pentru că obișnuiau să nu plătească produsele luate de la raft și ar fi amenințat angajații, în repetate rânduri. Pentru a calma spiritele, un agent de pază aflat în timpul liber ar fi intervenit, însă scandalagiii ar fi chemat ajutoare din alte județe. În timpul scandalului a fost spartă și uşa de sticlă de la intrarea în clădire. Toți cei opt bărbați implicați au ajuns în arest, după ce au fost amendați pentru că nu aveau declarația pe propria răspundere.

„La data de 22 aprilie, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 47 de ani, din comuna Ţânţăreni, doi bărbaţi de 37 şi 40 de ani, din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj şi un bărbat de 47 de ani din comuna Rogova, judeţul Mehedinţi, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în cursul zilei de miercuri, aceştia, aflându-se pe raza comunei Ţânţăreni, în apropierea unei societăţi comerciale, în urma unui conflict spontan ar fi exercitat acte de violenţă unul împotriva celuilalt, fiind distrus totodată şi un geam al magazinului. În cauză, poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj.

Pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr.3/2020, cei opt bărbați au primit amendă de 10.000 de lei, fiecare.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button