Dezvăluiri

BĂTAIE ÎNTRE CANDIDAȚI, într-o comună din Gorj! „M-a făcut nespălat și M-A LOVIT!”. Poliția a întocmit dosar penal!

Scandal între Romulus Bîldea, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Telești și Cristian Mischie, cel care vizează aceeași poziție în administrația locală, susținut de ADN, luni, după amiază, pe ulițele comunei. Mischie susține că Bîldea l-a jignit și apoi l-a lovit cu palma, după ce între cei doi a avut loc un schimb de replici generat de faptul că fostul primar i-ar fi amenințat pe susținătorii candidatului ADN. Poliția a întocmit dosar penal și face cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire și alte violențe.

Cristian Mischie, candidatul ADN la funcția de primar al comunei Telești, susține că a fost lovit de Romulus Bîldea, fostul primar social-democrat, care-și încearcă, din nou, norocul, după ce i-a expirat interdicția de a ocupa funcții publice impusă de Agenția Națională de Integritate, după ce a fost declarat incompatibil.

„Eu mă duceam la niște prieteni acasă, în satul Telești, și el oprise mașina acolo. Eu doar îi reproșai că îmi amenință oamenii și începu să mă jignească. Mă făcu nespălat și în toate felurile și îmi dădu o palmă. Am șapte martori care au văzut ce s-a întâmplat”, afirmă Mischie.

Candidatul ADN spune că Romulus Bîldea i-a amenințat pe susținătorii săi că îi va da afară de la serviciu. ”E o femeie care lucrează în primărie, iar soțul ei e cu mine și altcineva care lucrează pe la Ape, cărora le-a interzis să mai meargă cu mine în campanie. Și ultima oară îmi zise că mă aranjează el pe mine”, a declarat Mischie.

Acesta spune că a apelat numărul de urgențe și la fața locului a venit poliția care a deschis dosar penal.

„Sunai la 112 și veni poliția. Îmi luă declarații și cred că mâine urmează să fie audiați și martorii”, a precizat Mischie.

Gașca de bătăuși

Din spusele oamenilor din Telești, Romulus Bîldea întregește gașca de bătăuși din primărie, după ce și actualul viceprimar Gabriel Popescu a fost protagonistul unui episod violent, în urmă cu câțiva ani, petrecut chiar în sediul instituției.

Mai mult, Bîldea îl are pe lista sa la consiliul local pe Iliuță Petrescu, condamnat, definitiv, în aprilie, anul trecut, la 1 an de închisoare cu suspendare și un termen de supraveghere de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, după o bătaie cu un cetățean din Buduhala. Petrescu a fost condamnat doar pentru această infracțiune din cauză că, spun surse din zonă, l-ar fi convins pe cel care l-a lovit să-și retragă plângerea. Întrebarea este cum poate să candideze Petrescu pentru un post de consilier, fiind în interiorul termenului de încercare?

Articole asemănătoare:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button