Eveniment

Bătaie și amenințări cu cuțitul la Văgiulești

Un tânăr din județul Hunedoara a fost ridicat de polițiști, luni, din casa unchiului său din comuna Văgiulești. Acesta ar fi agresat un bărbat de 58 de ani, vecinul rudelor sale, după care l-ar fi amenințat cu un cuțit. Totul după ce ar fi consumat băuturi alcoolice. O altă localnică, martoră la întreaga scenă, a sunat la 112.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, un tânăr de 28 de ani, din judeţul Hunedoara, în timp ce se afla în vizită la unchiului său, din comuna Văgiuleşti, ar fi exercitat acte de violență asupra unui vecin, de 58 de ani, care se afla, de asemenea, în curtea unchiului său. Ulterior, când victima a reușit să iasă din curtea locuinţei unde fusese agresat, tânărul l-ar fi urmărit şi l-ar fi ameninţat cu un obiect tăietor-înţepător, fapte prin care a fost tulburată ordinea și liniștea publică”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Victima a fost preluată de un echipaj al ambulanţei şi transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii si liniștii publice, agresorul reținut pentru 24 de ore fiind prezentat, marți, în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, pentru noi audieri.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *