Ultima oră

Bătut în mașină de propriul fiu

În dimineața zilei de 4 iulie 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au fost sesizați prin apel 112 de un bărbat, din Târgu Jiu, cu privire la faptul că a fost agresat de fiul său.

„Din primele verificări efectuate la fața locului de o patrulă din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea o autoutilitară în localitatea Pișteștii din Deal, în interiorul căreia se afla și tatăl acestuia, în vârstă de 53 de ani, pe fondul unui conflict spontan, tânărul a oprit autovehiculul și l-a lovit cu pumnul la nivelul feței pe tatăl său.

Ulterior, bărbatul l-a condus pe tatăl său la Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, reieșind faptul că există risc iminent, fiind emis un ordin de protecție provizoriu.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie“, au anunțat polițiștii.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *