Dezvăluiri

Bebeluș îngropat în grădina casei! Cine ar fi comis oribila crimă? Procurorii gorjeni au deschis dosar penal!

Locuitorii comunei Licurici sunt de-a dreptul șocați, după ce organele de anchetă, au descoperit, luni, după-amiză, în grădina casei unei femei, în vârstă de aproximativ 70 de ani, oseminte ce par a fi ale unui bebeluș. Oamenii presupun că vecinele femeii, mamă și fiică, ar fi îngropat bebelușul, în urmă cu câțiva ani, chiar cu acordul acesteia. Procurorii au deschis dosar penal, în care efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de omor asupra unui membru al familiei și iau în calcul mai multe ipoteze.

Criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au fost sesizați, luni, că în grădina unei gospodării din comuna Licurici ar putea fi îngropat un nou-născut, iar după ce au săpat la locul indicat au descoperit oseminte ce par a fi ale unui bebeluș.

Localnicii vorbesc că oasele găsite ar aparține unui nou-născut, care ar fi fost îngropat acolo în urmă cu aproximativ 3 ani și presupun că vecinele femeii pe proprietatea căreia au fost descoperite, fiică și mamă, ar fi îngropat bebelușul în urmă cu câțiva ani.

Gura satului spune că o tânăra, acum în vârstă de 23 de ani, în perioada în care nu era căsătorită, ar fi născut bebelușul pe care l-ar fi îngropat, împreună cu mama ei și cu acordul vecinei.

În prezent, tânăra este căsătorită, are un băiețel, care este deja la grădiniță, iar mama ei este plecată la muncă în Italia. Oamenii spun că tânăra are grijă și de cei patru frați mai mici, pentru că tatăl său a murit, în urmă cu câteva luni.

Parchetul a confirmat ancheta…

… aflată sub coordonarea unui procuror criminalist.

,,Avem înregistrat un dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj în care se efectuează cercetări cu privire la posibilitatea săvârșirii unei infracțiuni de omor asupra unui membru al familiei. Dosarul este în anchetă la un procuror criminalist care va face toate demersurile legale în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la comiterea faptei și tragerea la răspundere a celor vinovați”, a declarat Cristina Ciobanu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button