Politică

Bengești Ciocadia. Ce PROBLEME a întâmpinat primarul cu o investiție

Victor Geogia a dat ordinul de începere a lucrărilor la o investiție pentru care a început procedurile de achiziție în urmă cu 3 ani, în 2017.

Victor Geogia a demarat, în sfârșit, proiectul de asfaltare a 4 drumuri comunale de pe raza comunei Bengești Ciocadia, investiție finanțată cu bani de la guvern în valoare de peste 53 de miliarde de lei vechi.

Edilul acuză că din cauza procedurilor anevoioase privind achizițiile publice abia acum a reușit să dea ordinul de începere al lucrărilor.

La Bengești Ciocadia se lucrează, în prezent, și la introducerea rețelei de apă în mai multe sate.Victor Georgia are probleme și cu demararea sau finalizara altor investiții fie din cauza legii achizițiilor publice, fie din cauza constructorilor. Edilul acuză că ar fi vrut să înceapă lucrările la un centru de incluziune socială, însă susține că lucrurile sunt tărăgănate. În plus, nu poate face recepția la un teren de minifotbal. Victor Geogia amenință că va percepe penalități constructorului sau va apela chiar la instanța de judecată, dacă nu finalizează investiția.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button