Ultima oră

Bilanţul pandemiei de coronavirus a ajuns la 1.760 de români infectați și 40 de morți. Printre victime, o tânără de 27 de ani

Încă 308 cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate în România în ultimele 24 de ore, astfel că, până astăzi, 29 martie, bilanţul a ajuns la 1.760 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID–19 (coronavirus) şi 40 de decese, anunţă Grupul de comunicare strategică.

UPDATE 13.50 – Încă două persoane au murit în România din cauza coronavirusului. Printre victime se numără o tânără de numai 27 de ani din Botoșani.

Grupul de Comunicare Strategică anunță că a murit un bărbat de 71 de ani din județul Suceava, care avusese contacte cu o persoană revenită din Austria.

Testele i-au ieșit pozitive în 26 martie, iar bărbatul a murit duminică, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Bărbatul avea probleme medicale majore.

Victima cu numărul 40 este o tânără de 27 ani din județul Botoșani. Testul pozitiv în cazul acesteia a venit în 23 martie, iar tânăra a murit tot duminică, la Spitalul Boli Infecțioase Iași. Tânăra avea diabet zaharat tip I decompensat.

Primul deces din România al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost anunțat duminică, 22 martie, de Grupul de Comunicare Strategică, fiind vorba despre un bărbat de 67 de ani confirmat în 18 martie cu Covid-19 la Unitatea de primi Urgențe a Spitalului Filiași. Acesta suferea de cancer în fază terminală.

sursa: antena3.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button