Actualitate

Blocul IPJ Gorj cu locuințe goale, dar cu cereri de chirie neonorate! Datorii gârlă

În blocul IPJ Gorj, de pe str. N. Titulescu (vis a vis de Autogară), sunt locuințe goale, asta în ciuda a numeroase cereri neonorate. Reclamă situația chiar o parte dintre salariații din Târgu Jiu care speră, de o lungă perioadă de timp, să primească o locuință de serviciu pentru ei și familiile lor.

Interesant este că în blocul respectiv sunt polițiști care au datorii totalizând câteva zeci de mii de lei. Pentru recuperarea debitelor nu se face însă niciun efort.

Împotriva altor polițiști rezerviști s-au emis hotărâri definitive de evacuare a locuinței de serviciu/intervenție, ignorate de către factorii de decizie. Pe de alta parte se încearcă evacuarea unor polițiști activi pe motiv că nu ar fi operativi.

Din păcate, polițiștii operativi sunt activi, nu au datorii dar nu sunt și pe placul conducerii. Debitele la întreținere ale celor care stau contrar legii, sunt de peste 25.000 lei, dar IPJ nu a trecut la somarea și recuperarea creanțelor de la debitori și la evacuarea acestora potrivit contractelor de chirie.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button