Ultima oră

Botez cu acid. S-a întâmplat într-o biserică din Italia

O fetiță de doar opt luni a ajuns de urgență la spital după ce preotul a stropit-o cu apă sfințită în care a fost diluat acid, în Italia.

Un botez era pe cale să se transforme într-o tragedie pentru o familie din Villafranca Tirrena, provincia Messina, Italia. Fetița de doar opt luni care urma să fie botezată a fost stropită cu acid de preot atât pe creștetul capului, cât și pe gât.

Întâmplarea a făcut ca fetița să se afle în braţele naşului ei, iar cea mai mare cantitate de acid a picat în mâinile lui. Acesta a simțit imediat o senzație de arsură și a înțeles că nu este apă în sticlă.

Micuța a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. După examinare, medicii au decis că bebelușul este în afara oricărui pericol și a fost externat.

Se pare că preotul foarte în vârstă care urma să oficieze slujba botezului a rugat un băiețel să găsească și să îi aducă sticla în care se afla apa sfințită, în baia bisericii. Din păcate, copilul a încurcat sticla cu apă cu una cu acid, în care se mai afla doar puțin lichid. Crezând că este apă, băiețelul a umplut recipientul fără să îl golească mai întâi, pentru a-l aduce la cristelniță.

Părinții fetiței au decis să nu depună plângere în urma acestui incident, potrivit leggo.it.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *