Eveniment

Buget de reparații de urgență la cele trei termocentrale ale CEO

Cele trei sucursale electrocentrale ale Complexului Energetic Oltenia beneficiază de un buget de reparații de urgență.

Programul avut în vedere de către Directoratul companiei vizează asigurarea rapidă a serviciilor de întreținere și reparații pentru instalațiile de climatizare de tip industrial și rezidențial de la subunitățile electrocentrale.
De reparațiile punctuale respective și de mentenanță vor beneficia termocentralele de la Rovinari, Turceni și Ișalnița. Serviciile vor fi asigurate, începând cu jumătatea acestei luni. Suma alocată în regim de urgență pentru instalațiile care asigură răcirea spațiilor de lucru din cadrul termocentralelor peste de aproape 400.000 de lei. Se va interveni punctual, în zonele cu echipamente defecte și acolo unde este nevoie de verificări, mentenanță, înlocuirea unor piese sau încărcarea cu freon. Sunt puncte de lucru unde temperaturile devin insuportabile ca urmare a procesului de producție. În lipsa aparatelor de aer condiționat angajații nu ar putea să își desfășoare activitatea și ar avea sănătatea pusă în pericol.
În perioadele în care temperaturile sunt foarte ridicate, angajatorul este obligat să ia măsuri de protejare a personalului care lucrează în aer liber, dar și în spații cu temperaturi ridicate. Este nevoie ca angajații să primească 2 litri de apă pe zi și să beneficieze de pauze de răcoare sau să le fie modificat programul de lucru.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *