Ultima oră

Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, luminată în tricolorul României! Imaginea a fost publicată de soția unui cunoscut afacerist din Târgu Jiu!

Cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, din Dubai (Emiratele Arabe) a fost luminată în tricolorul României, de ziua națională. 

Turnul Burj Khalifa din Dubai, cel mai înalt din lume, a fost iluminat, marţi, în culorile tricolorului românesc, pentru a marca Ziua Naţională a României.
„Ziua Nationala 1 Decembrie 2020. România, te iubim! Culorile drapelului României, pe cel mai înalt turn din lume Burj Khalifa Dubai! La mulţi ani tuturor românilor! Cu aleasă consideraţie, Nicoleta Teodorovici, consul general”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Consulatului General al României în Dubai. Şi Cascada Niagara a fost iluminată în culorile drapelului românesc. Demersurile au fost făcute de Ambasada României la Ottawa şi emisiunea TV Noi Românii, difuzată în Canada, pe lângă Niagara Parks Commission.

Imaginea cu Turnul Burj Khalifa din Dubai, iluminată în culorile tricolorului românesc a fost publicată pe contul de Instagram de soția unui cunoscut afacerist din Târgu Jiu, care în acest moment se află în Dubai alături de familia sa.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close