Actualitate

Cadastru gratuit pentru o parte din locuitorii orașului Turceni

Locuitorii orașului Turceni se pot bucura de cadastre gratuite. Primăria a reușit să depună peste 4000 de documentații la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Gorj în vederea obținerii cadastrului pentru locuitorii din zonele Turcenii de Jos, Turceni Sat, Stolojani, zona blocuri și Jilțu.

„Primăvara vine cu vești bune în orașul nostru! Au fost emise de către OCPI Gorj 4093 de extrase de carte funciară așteptate de către dumneavoastră de foarte mult timp, pentru zonele Turcenii de Jos, Turceni Sat, Stolojani, zona blocuri și Jilțu. Extrasul de carte funciară este vital în absolut orice operațiune în care o proprietate imobiliară intră într-o tranzacție sau folosință (vânzare, construire, regim juridic al terenului, etc). Cu alte cuvinte, prin acest act se dovedește că proprietatea vă aparține de deplin”, a anunțat primarul Cristina Cilibiu.

Și pentru restul zonelor s-au demarat procedurile de cadastrare, urmând ca în decursul acestui an să fie finalizate prin emiterea altor câteva mii de cărți funciare.

„Pentru zonele Murgești, Gârbovu, Valea Viei și Strâmba-Jiu s-au efectuat măsurători, se lucrează în acest moment la identificarea și prelucrarea datelor, urmând ca în decursul acestui an să fie finalizate prin emiterea altor câteva mii de cărți funciare”, a completat edilul din Turceni.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *