Ultima oră

Cadavrele a doi concubini au fost găsite într-o casă

Cadavrele a doi concubini, o femeie de 44 de ani și un bărbat de 50 de ani, au fost găsite, marți, într-o casă din localitatea Mircea-Vodă. Polițiștii din Brăila fac cercetări.

Potrivit IPJ Brăila, luni, la ora 12.31, la Dispeceratul SNUAU 112 Brăila a fost înregistrat un apel telefonic, în care se aude o femeie care țipă și spune că se află în pericol, fără a preciza date privind identitatea sau locul în care se află.

„Apelul la 112 a fost însoțit de date de localizare. Imediat, în localitatea Mircea-Vodă au fost dirijate două echipe din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca, pentru a efectua verificări. În urma verificărilor efectuate, nu au fost obținute date care să confirme faptul că în zonă ar fi avut loc un conflict. Nu se auzeau zgomote și nici vreun conflict în derulare, la imobilele din zona respectivă. S-au purtat discuții cu locuitorii din zonă, pentru a încerca identificarea unui imobil unde ar fi avut loc un conflict, încercându-se, totodată, identificarea apelantei, inclusiv prin prezentarea persoanelor identificate, spre recunoaștere, a numărului de telefon de pe care s-a apelat. Niciuna dintre persoane nu a putut oferi informații, care să ajute la identificarea locației sau a apelantei. S-a încercat reapelarea postului telefonic fără rezultat, numărul fiind alocat unei cartele pre-pay neînregistrate”, aratăIPJ Brăila.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *