SportUltima oră

Călin Cojocaru vrea ca Pandurii să intre în play-out cu mai multe victorii

Aflată pe ultimul loc în Liga 2 din 16 etape, cu doar 7 puncte, Pandurii Târgu Jiu mai are de disputat cinci meciuri în sezonul regular. Week-end-ul trecut, în prima etapă planificată să se dispute în acest an, echipa gorjeană a stat, iar duminică, de la ora 13:45, va întâlni Petrolul Ploiești, pe teren propriu, în etapa a 17-a.

Pandurii mai are de jucat cu Aerostar Bacău (d), ASU Politehnica Timişoara (a), SCM Gloria Buzău (d) şi Unirea Slobozia (a), iar antrenorul Călin Cojocaru speră ca echipa sa a acumuleze cât mai multe puncte înaintea de startul play-out-ului, în care se decid retrogradatele.

Călin Cojocaru, nemulțumit că echipa sa a primit multe goluri în amicale

Antrenorul gorjenilor este nemulțumit însă de problemele echipei sale din defensivă, mai ales că, în ultimul amical, jucat sâmbătă, pe terenul înzăpezit de la Rovinari, cu CS Hunedoara, Pandurii a încasat trei goluri (scor 3-3).

A mai luat, în amicale precedente, opt goluri de la Ripensia, în cele două teste disputate la Timișoara și încheiate cu scorurile de 0-4 și 4-4, și cinci de la ASU Politehnica (scor 0-5).

”Nu vreau să fac pronosticuri, luăm fiecare meci în parte. Gândul nostru este acum doar la meciul cu Petrolul. Întâlnim o echipă foarte bună, dar şi noi ne-am pregătit bine. Vedem ce rezultat obţinem aici, şi apoi ne gândim la celălalt meci. Pentru noi, orice punct contează. Cu Hunedoara am jucat pe un teren dificil, dar sunt foarte nemulţumit că am luat trei goluri. Nu trebuie să se mai repete lucrul acesta dacă vrem alte rezultate în partidele oficiale”, a declarat Cojocaru, pentru presa locală.

Îl așteaptă pe Okeke ca să-și întărească defensiva

Pandurii speră să-l poată legitima în cele din urmă pe fundașul Emmanuel Okeke, care se pregătește cu Pandurii încă de iarnă trecută.

În privința mijlocașilor Prince Buaben și Bakary Jaiteh, aceștia n-au mai revenit la Pandurii. ”Bakari şi Buaben nu au ajuns încă, dar facem tot posibilul să revină lângă noi. Dacă nu vin, nu e o problemă, pentru că avem un lot numeros, dar pentru noi ar fi o pierdere, fiindcă amândoi au avut un joc consistent în prima parte a campionatului. Dar, dacă nu vin, avem cu ce să îi înlocuim şi nu ne plângem. Zilnic am discutat cu cei doi, Buaben are ceva dificultăţi, iar Bakari aşteaptă reglementarea situaţiei cu impresarul lui. Okeke a avut niște probleme familiale și s-a reîntors în Nigeria, dar îl așteptăm spre finalul lunii la Târgu Jiu, ca să-l putem legitimăm”, a explicat Cojocaru.

Pandurii a obținut doar două victorii în sezonul regular, cu CSM Reșița și CSM Slatina, ambele câștigate cu 2-1, și a remizat, la Miercurea Ciuc, cu FK Csikszereda, scor 1-1.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *