Dezvăluiri

Campania de vaccinare în Gorj: DEZORGANIZARE și MINCIUNĂ!

În Gorj, campania de vaccinare a personalului care se încadrează în prima etapă a vaccinării, adică angajații din domeniul sănătății și social, va debuta, luni, 4 ianuarie a.c.. Pe hârtie, totul arată perfect însă, în realitate, e o dezorganizare maximă și minciună. Și asta nu din cauza celor din ”nucleul județean de coordonare a campaniei”, ci a celor care conduc instituțiile din domeniul medical și nu știu cu exactitate câți angajați ai acestora vor să se vaccineze.

Mitroi nu știe ce vorbește

Constantin Mitroi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Gorj, a declarat, marți, 29 decembrie, la un post local de radio, că angajații instituției pe care o conduce vor să se imunizeze în masă și niciun cadru medical nu și-a manifestat intenția de a refuza vaccinarea.

”Nu avem persoane care să refuze și nu cred că ar refuza, pentru că sunt conștienți că, în momentul în care ai făcut vaccinul te ferești pe tine ca și persoană, mai ales în varianta în care noi suntem cei care intervenim primii la caz și pacientul e oricând să fie pozitiv”, a spus Mitroi.
În aceeași zi, la orele 10,51, adică înainte de declarația publică, managerul Mitroi tocmai primise o situație de la Substația Bumbești-Jiu a SJA în care jumătate din cadrele medicale își exprimaseră opțiunea de a ”NU” se vaccina. În aceste condiții este evident că Mitroi a mințit public cu privire la personalul medical din cadrul SJA care a fost de acord să se vaccineze.

La Spitalul Județean Tg-Jiu…

…situația e oarecum similară, în sensul în care nu se știe cu exactitate câte cadre medicale vor să se vaccineze, iar listele se tot refac și situația diferă de la o zi la alta.
Cel mai grav este că unii angajați ai Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu s-au trecut pe tabele sperând să facă vaccinul doar scriptic, susțin unele surse, iar cei care îşi doresc cu adevărat vaccinul nu ştiu când le vine rândul.
În acest context, primul medic care urmează să fie vaccinat luni, 4 ianuarie a.c., este Constantin Mădălin Dinu, directorul medical al SJU Tg-Jiu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button