Eveniment

Canalizarea unui bloc din Bălteni a refulat! Apa infestată se infiltrează la proprietatea vecină

Este un adevărat focar de infecție la blocul 153, scara 3, din comună Bâlteni. Asta după ce canalizarea blocul a refulat în exterior și a umplut zona verde din spatele imobilului. Pe intrarea din spatele blocului nu se mai poate intra ori ieși, asta deoarece apa infestată, mirosind îngrozitor, a îmbibat tot terenul, băltind la suprafață. Dezastrul nu se oprește aici, deoarece apa plină de dejecții umane a ajuns și la proprietatea vecină, o gospodărie situată la câțiva metri de blocul respectiv.

Grav este că nimeni nu face nimic, locatarii privind neputincioși dezastrul. Nu intervine nimeni chiar dacă Garda de Mediu ori DSP-ul sunt competente să sancționeze vinovații.

„Este deplorabilă situația și starea acestui imobil, dar mă întreb, oare cine a creat acea mizerie de nedescris, cine aruncă toate acele gunoaie? Nu cumva locuitorii acelui bloc? De ce s-a ajuns la stadiul acela de degradare, de ce „oamenii” care locuiesc acolo nu au inițiativă de a curăța și de a îngriji spațiul din jurul blocului? Exista un proverb: omul sfințește locul”, a opinat o persoană din localitate.

„Totuși nu înțeleg pe unde trece canalizarea deoarece anul trecut se săpa pentru canalizare în comună. Încă nu au ajuns cu canalizarea în centru”, a întrebat o alta.

„Primarul vrea să își facă un loc nou de pescuit, de sunteți așa răi. Are vreo 4 mandate, 16 ani, nu e nimic schimbat”, a spus un alt cetățean.

„Eu sunt în măsură să vorbesc pentru că știu foarte bine situația, locuiesc în același imobil, la etajul 4. Nu trebuie să fie decât o familie care a provocat și provoacă acele mizerii care se văd aruncate. Nu are educația aceea femeie să folosească găleata de gunoi, aruncă totul pe geam și se mai dă și mare cântăreață. Dacă ar ști lumea pe cine ia la nuntă și ce îi poate capul ar pierde clienții cu ea. Degeaba faci, a doua zi e la loc, autoritățile ar trebui să ia măsuri, să fie chemat SANIPIDUL să vină să vadă la fața locului. O sesizare am s-o fac când ajung acasă în România și nu mă las până nu ajung să se ia măsuri. Nu se poate trăi așa, nu ai acces prin spatele blocului, se plătește canalizare dar banii ajung în buzunare la alții”, a conchis un locatar.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button