Ultima oră

Când vom putea merge din nou în vacanţă. Care este scenariul cel mai optimist pentru 2020

Vacanţele au fost amânate în contextul pandemiei globale care a ucis peste 100.000 de oameni în toată lumea.

Totuşi, oamenii se întreabă când vor intra lucrurile în normal şi când vom putea să organizăm din nou vacanţe.

Dintr-un articol publicat pe platforma britanică express.co.uk reiese că multe dintre concediile de vară au fost deja anulate pentru anul în curs, în contextul în care călătoriile internaţionale vor reîncepe după ce această criză se încheie.

Totuşi, în timp ce pare contraintuitiv să cauţi vacanţe în timp ce eşti izolat, pentru unii poate fi o bună modalitate de petrecere a timpului. Căutarea unei potenţiale călătorii poate fi o modalitate prin care să vedem „luminiţa de la capătul tunelului”.

Totuşi, dacă restricţiile vor deveni mai relaxate în linie cu Wuhan, China, am putea să vedem că zborurile de pasageri vor deveni operaţionale în trei luni de acum.

În Regatul Unit, Asociaţia Tour Operatorilor Independenţi spune că anticipează că de acolo călătoriile vor reîncepe în vară. Majoritatea experţilor citaţi de sursa menţionată spun însă că prezic plecări toamna devreme, în septembrie şi octombrie. Mark Hall, director de produs al tour operatorului principal din Regatul Unit, TUI, spune că clienţii ar putea începe să plece în primele călătorii toamna devreme.

„Ştim că oamenii vor vrea să călătorească din nou şi,deşi este dificil de prezis ce se va întâmpla exxact, credem că escapadele de toamnă şi iarnă se vor dovedi mai populare ca niciodată, din moment ce oamenii vor dori să îşi recupereze concediile”, crede el.

Nu toată lumea este însă la fel de optimistă. Platforma de comparare de preţuri pentru biletele de avion Skyscanner spune că un sfert dintre călători nu cred că vor reîncepe călătorii pentru cel puţin 6 luni, potrivit unui sondaj realizat în rândul a peste 5.000 de utilizatori.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button