EvenimentUltima oră

Candidat la funcţia de primar, vizat într-un dosar de FURT!

La data de 11 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești, au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Târgu Jiu, reprezentant al unei societăți de distribuție a energiei electrice cu privire la faptul că la o societate comercială din orașul Târgu Cărbunești, se sustrage energie electrică.

La faţa locului s-au deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunității, iar din cercetările efectuate a reieșit faptul că, la o societate comercială cu punctul de lucru în orașul Târgu Cărbunești, administrată, de un bărbat, de 58 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, consumul de energie electrică ce traversează contorul nu ar fi înregistrat corect.

În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt de energie electrică.
Potrivit unor surse, vizat în acest dosar este candidatul PPU la funcția de primar al orașului Tg-Cărbunești, Ion Fugaru.

Ion Fugaru a reactionat, in legatura cu informatiile aparute in spatiul public, si afirma ca nu are nici o calitate in firma la care s a descoperit ca sustrage energie electrica. „Eu am iesit, oficial, din toate firmele, nu mai am nicio legatura cu acestea si nici o calitate, puteti verifica la Registrul Comertului”, a precizat Fugaru.

Candidatul PPU a avut o reacsi la adresa IPJ: „Fac un apel public la politrucul care conduce IPJ Gorj,Draghia să comunice imediat numele administratorului Firmei acuzată de furt de curent din Targu Carbunești.De ce sunteți in stare pentru am strica imaginea.Rusinea rușinilor”, a postat Fugaru pe contul sau de pe o pagina de socializare.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *