Politică

Candidează prefectul la Primăria Târgu-Jiu? Primar:Ce poate să spună? ”Am făcut controale ca să vă bag în pușcărie!”

Primarul social-democrat al comunei Turburea, Ion Bîrcă, îi transmite președintelui PNL Gorj, senatorului Ion Iordache, să-i spună prefectului Iulian Popescu “să nu mai fie atât de acid”.

Ion Bîrcă este de părere că actualul președinte PSD al Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, va câștiga cu un scor mare, un nou mandat de șef al județului, în alegerile locale din acest an. În opinia primarului PSD al comunei Turburea, președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, nu ar trebui să candideze la președinția Consiliului Județean, ci pentru încă un mandat de parlamentar. “Va câștiga Cosmin Popescu. În primul rând, este un om iubit de oamenii județului Gorj și, totodată, în spatele lui Cosmin Popescu se pot vedea realizările, începând cu primăria Turburea, Jupânești, Bărbătești, toate primăriile din județul Gorj, care au fost ajutate, dar nu prin trafic de influență, să nu credem treaba asta, de Cosmin Popescu. Acum, domnul Iordache trebuie să spună și el ce a făcut? Nu trebuie să arate electoratului fiecare ce a făcut? Am spus că PSD, la ora actuală, în județul Gorj, stăm extraordinar de bine. Nu mai spun procentajul. Domnul Iordache e un parlamentar bun, care ar trebui să candideze tot la parlamentare. Se zbate pentru partidul dumnealui, cred că ar trebui să se oprească, confruntarea lui nu este cu PSD, noi suntem în coaliție, trebuie să fim prieteni. În ceea ce privește bătălia pentru Consiliul Judțean, nu cred că este o bătălie, facem alegerile, pentru că trebuie făcute, Cosmin Popescu va câștiga un nou mandat la un scor extraordinar de mare, cum și noi, primarii, majoritatea o să ne recâștigăm mandatele. Nu vreau să subestimez pe nimeni, dar Cosmin Popescu va lua un scor foarte mare. Eu, la ora actuală, în județul Gorj, nu cred că poate cineva să-l bată pe Cosmin Popescu, deoarece, vorbind de politica pe care o face Cosmin Popescu, a fost un om pentru oameni, cu suflet bun, care nu știe să spună “Nu pot!”, afirmă Ion Bîrcă.

Taxează atitudinea prefectului PNL

Primarul PSD al comunei Turburea crede că prefectul liberal al județului Gorj, Iulian Popescu, va candida la Primăria Târgu-Jiu. Ion Bîrcă este convins, însă, că tot Marcel Romanescu va câștiga bătălia la municipiu. Primarul îi transmite președintelui PNL Gorj, senatorului Ion Iordache, să-i spună prefectului Iulian Popescu “să nu mai fie atât de acid”. „Să-i spună și domnului prefect că trebuie să fim prieteni, să nu mai fie atât de acid și să se gândească altfel, pentru că e posibil ca și domnul prefect să candideze la primăria municipiului Târgu-Jiu și o să fie întrebat, poate va fi vreo confruntare între domnul primar Marcel Romanescu și domnul prefect, iar domnul prefect ce va spune? “Am făcut controale să încerc să vă bag în pușcărie”. Nu se face politica așa, în politică trebuie să demonstrezi ceea ce faci, că ai un suflet bun și să te numești om. Așa am auzit, că va fi candidatul PNL la Primăria Târgu-Jiu. Funcțiile acestea de primar, de prefect, toate sunt funcții trecătoare, au trecut mulți pe acele scaune, dar trebuie să-ți lași loc de bună ziua, când nu vei mai fi pe funcție. Dar dacă tu ești un om acid și rău la suflet, când trece un om pe lângă tine, te înjură și cum te simți atunci? Confruntarea între Iulian Popescu- Romanescu, la Târgu-Jiu, o văd exact cum este și confruntarea între domnul Iordache și domnul Cosmin Popescu. Domnul Romanescu arată realizările orașului Târgu-Jiu, cum, de altfel, se văd o grămadă de investiții, este un șantier în Târgu-Jiu, sunt lucruri care sunt foarte bine făcute”, a adăugat primarul.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *