Ultima oră

Canicula sufocă România! Vin zile de foc!

Meteorologii anunță caniculă și azi și zilele următoare în România. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni a fost făcută publică de către Administrația Națională de Meteorologie. Alina Șerban a vorbit la Antena 3 despre ce ne așteaptă în perioada următoare.

Într-adevăr săptămâna aceasta o putem caracteriza  ca pe o săptămână cu vreme caldă în majoritatea regiunilor, în zonele de câmpie, în zonele deluroase, acest lucru însemnând temperaturi la amiază de 30 și ușor peste 30 de grade în prima parte a săptămânii pentru că mâine și poimâine vorbim doar de temperaturi de 35 de grade ce se vor realiza izolat, însă în a doua parte a săptămânii vremea se va încălzi astfel că va deveni local caniculară în partea de est și de sud est a teritoriului”, spune meteorologul Alina Șerban.

Astfel, temperaturile vor depăși 30 de grade în următoarele două săptămâni, cu excepția zilei de 5 august, când vremea va fi răcoroasă. Sunt posibile ploi aproape în fiecare zi, potrivit prognozei meteo pe 2 săptămâni publicate luni.

sursa: antena3.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button