Monden

Cântăreață de muzică populară din Târgu Jiu, cele mai ÎNDRĂZNEȚE poze, pe plajă! Cum s-a lăsat fotografiată

Îndrăgita interpretă de muzică populară originară din Târgu Jiu este una dintre cele mai frumoase cântărețe din tânăra generație. Senzuală blondă și-a expus trupul pe plajă, într-un costum de baie negru, care i-a scos în evidență formele.

Maria Constantin a profitat de timpul petrecut pe malul mării pentru a face câteva poze sexy. Solista are un contract de imagine cu o firmă de ceaiuri, așa că scopul fotografiilor a fost să se vadă cât de bine arată Maria, în costum de baie.

Ei bine, dacă o știați pe solistă doar în costum popular, acum aveți ocazia să o descoperiți altfel. Solista de folclor și-a expus nurii la plajă, într-un costum de baie minuscul, care a întors privirile tuturor celor care treceau prin preajmă. Cântăreața a publicat fotografia pe rețelele sociale, pentru a-i încânta pe toți. Like-urile și complimentele nu au întârziat să apară, însă au fost și câteva comentarii la unison, legate nu de trupul Mariei, ci de slipul prea mic al costumului de baie: „Nu înțeleg costumele acestea atât de minuscule”, „Ostentativ”, au scris unii prieteni virtuali pe Instagram.

Tag-uri

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close