Monden

Cântăreața de muzică populară Marcela Fota nu își poate reveni după pierderea suferită

Marcela Fota trece prin momente dificile la momentul actual, după ce soțul ei s-a stins din viață în urmă cu aproape trei luni. Soțul vedetei s-a stins din viață în urma unui infarct , lăsând în urmă un băiețel, dar și pe soția lui îndurerată.
Timp de câteva săptămâni, aceasta a dispărut din mediul online și de la televizor. „Pentru noi începea o zi normală, o săptămână normală, aveam o grămadă de lucruri de rezolvat. Am plecat amândoi pe același drum și m-am întors singură. În dimineața respectivă am fost să declarăm ceva la Finanțe. Am avut o dimineață absolut normală. M-am trezit, am coborât la parter și el mi-a spus să vin la el. Ca niciodată, atunci, noi am vorbit de 11 ori la telefon. Chiar i-am spus ce bărbat frumos și sexos am. A fost o dimineață absolut normală. Am plecat de acasă cu mașini diferite”, a spus Marcela Fota. Pentru că trece printr-o perioadă extrem de dificilă, Marcela Fota și-a găsit alinarea în muzică. Astfel, cântăreața a scris câteva versuri despre pierderea suferită și le-a transpus într-o piesă.
Pe contul său de Facebook, interpreta de muzică populară a mai scris faptul că încearcă să își găsească puterea de a trece mai departe.
”Cu această întâmplare a vieții mele, am descoperit ca sunteți atât de mulți în aceeași situație ca și mine. Știu că dacă voi ați reușit să mergeți mai departe, voi reuși și eu”, a spus Marcela Fota pe Facebook.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button