ActualitateUltima oră

Capsula hiperbară, serviciul medical oferit de o singură clinică medicală din Târgu Jiu! Oxigenoterapia, accesibilă angajaților, ca și bonus extrasalarial

Clinica Medicală Laserterapie Târgu Jiu, deschisă în municipiul Târgu Jiu în urmă cu aproape doi ani de zile, oferă pacienților un serviciu medical extrem de benefic pentru sănătate. Este vorba despre oxigenoterapie, prin intermediul unei capsule hiperbare, care crește concentrația oxigenului în aerul respirat, crește gradul de oxigenare la nivel pulmonar, gradul de saturație al hemoglobinei în sânge, crește gradientul presional între sânge și țesuturile periferice asigurând oxigenarea tisulară. Pacientul se adresează clinicii în baza unei recomandări a medicului ortoped, pneumolog, chirurg.

O astfel de ședință de oxigenoterapie, care durează 75 de minute costa doar 159 de lei, iar la achiziția unui pachet de 10 ședințe se asigura o reducere de 15%.

Interesant este că acest serviciu medical poate fi plătit de angajator pe baza Legii 72/2018, respectiv în baza art.76. Mai exact, angajatorul poate suporta servicii medicale de tip abonament in limita a 400 de euro/angajat/an.

Oxigenoterapia este benefic și în cazul în care salariatul își pierde concentrarea la locul de muncă ori are dureri articulare. Camera hiperbară nu poate fi utilizat de bolnavii de cancer, epilepsie, BPOC, femei însărcinate, ori când pacientul are astm, este claudtrofob sau este răcit. Nu exista limita de vârstă pentru folosirea capsulei hiperbare.
În curând, acest serviciu medical va fi decontate de CJAS, asta pentru că acesta clinică realizată pe fonduri europene, este în proces acreditare. Clinica este situata pe Calea Severinului, la numărul 84, lângă Școala Gimnazială Voievod Litovoi. Clinica are un personal specializat, pentru o serie de servicii medicale pe care aceasta le pune la dispoziția pacienților pornind de la tratamente de înfrumusețare, la remodelare corporală și recuperare medicală.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *