Actualitate

Cartierul Narciselor, în plin proces de modernizare

Cartierul Narciselor are canalizare nouă. Totodată, au fost amenajate trotuarele și asfaltate toate străzile și aleile, pe o suprafață de 8451 mp. Valoarea proiectului ajunge la 3 milioane de lei. Noul cartier este în plină dezvoltare unde în curând va fi amenajată o zonă de agrement și cinci blocuri cu unități locative moderne destinate în special tinerilor.

„Am încheiat lucrările de modernizare din Narciselor. Vorbim de canalizare și racorduri, amenajarea trotuarelor și asfaltarea tuturor străzilor și aleilor, pe o suprafață de 8451 mp, un proiect în valoare de 3 milioane de lei.

Este un cartier nou, în plină dezvoltare, și căruia i se vor alătura, în curând, o uriașă zonă de agrement și, pentru început, 5 blocuri moderne.

Intenționăm să construim 450 de unități locative destinate în special tinerilor.

Despre zona de agrement v-am vorbit deja. 3 milioane de euro vin la Târgu Jiu pentru amenajarea unui parc imens, pe o suprafață de 12 de hectare. Sunt prevăzute piste pentru biciclete, alei pietonale, spații de joaca, un amfiteatru, spațiu de închiriat biciclete și foarte mulți copaci și spații verzi. Creăm o zonă nouă și modernă a orașului, un punct de atracție atât pentru târgujieni, cât și pentru turiști”, a anunțat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *