Monden

Cât costă parfumul preferat al soției unui afacerist gorjean. Muți români își plătesc facturile cu acești bani

Îndrăgita cântăreață Delia Matache, soția afaceristului gorjean Răzvan Munteanu, rupe din nou gura târgului! Despre frumoasa blondină știm că este pasionată de parfumuri, haine sau alte piese de vestimentație extravagante, pentru care niciodată nu se uită la bani. Astăzi vom vorbi despre unul dintre parfumurile preferate ale artistei, care costă cât jumătate din salariul unui om de rând.

Deja nu mai reprezintă pentru nimeni o noutate faptul că Delia iubește brendurile. Investește extrem de mulți bani în imaginea sa și alege să cumpere lucruri care o fac să se simtă bine, indiferent de preț. Ce marcă de parfum folosește jurata „iUmor” și cât costă, afli din rândurile de mai jos.

Parfumul preferat al Deliei
Parfumurile nu lipsesc din viața niciunei femei, indiferent de brand sau preț. În cazul Deliei, care are o colecție impresionantă, amintim că una dintre miresmele sale îmbietoare preferate este Pomelo Riviera de Atelier des Ors. Ei bine, o sticluță de 100 ml costă nici mai mult, nici mai puțin de 1025 de lei.

Despre acest parfum știm că este unul deosebit, lansat în anul 2019, iar pentru multe reprezentante ale sexului frumos rămâne doar o dorință. Mireasma cu note de vârf grapefruit, iasomie si bergamot, ca note de mijloc floare de portocal, sare si trandafir, iar cea de bază cedru, este o alegere ideală nu doar pentru femei, ci și pentru bărbații care vor să miroasă a lux și opulență, fiind un parfum unisex.

Cum a început obsesia pentru parfumuri a Deliei
În nenumărate rânduri cântăreața le-a vorbit fanilor de pe Instagram despre colecția impresionantă de parfumuri pe care o are. Nu s-a sfiit nici să recunoască public că a făcut o obsesie pentru acestea, fundamentul fiind câteva experiențe neplăcute din copilărie.

„Mi-am dat seama de ce sunt obsedată de parfumuri. Mi-am adus aminte când eram mică și mă trimitea mama la cumpărături să iau chestii de la piață: leuștean, pâine, sifon, păstram restul. Cu mai multe resturi păstrate, din mai multe serii de cumpărături, își cumpăra fata câte un parfum”, a povestit artista, potrivit Wowbiz.

„Asta se întâmpla pe la 13 ani și mama draga de ea, mi le arunca la gunoi, drept pedeapsă. Pentru că vezi Doamne, la vârsta aia nu era un semn bun ca eu să am parfum. Oricum nu era ok că gen luam banii și era cumva furt, opream banii de la rest. Apoi am început să le ascund. Mi-a găsit ascunzătoarea și mi le-a aruncat pentru a nu știu câta oară. Și așa m-am traumatizat și iubesc parfumurile azi”, a mărturisit Delia.

   

Citește și:

Un comentariu

  1. Vrăjeala și reclamă pe bani puțini! Cunosc gorjeni , foarte puțini ce e drept , care se dau cu parfumuri de 4-500 de lire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *