Ultima oră

Câte persoane s-au angajat la Bursa Locurilor de Muncă

Bursa Locurilor de Muncă a avut loc astăzi la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii Constantin Brâncuşi.

„Pentru depistarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii, din diferite domenii de activitate, au fost contactaţi în zilele anterioare desfășurării evenimentului mai mult de 225 agenţi economici, din care au confirmat participarea 71.

În ziua desfaşurării bursei locurilor de muncă au fost prezenţi 71 agenţi economici care au oferit un numar de 1120 locuri de muncă, pentru diverse meserii: confecţioner cablaje, lucrător gestionar, tâmplar, lucrător comercial, lăcătuş mecanic, agent de securitate, muncitor necalificat, bucătar, ospătar, cameristă, patiser, cofetar, electrician, operator calculator, lăcătuș mecanic, agent vânzări, frizer, croitor, strungar, stivuitorist,zidar, zugrav, vopsitor industrial, etc,

81 locuri de muncă au fost pentru persoanele cu studii superioare: economist, specialist marketing, coordonator birou, programator, manager, inginer, etc.

La bursă au participat 853 persoane în căutarea unui loc de muncă, dar și o grupă de 9 persoane private de libertate. 422 persoane în căutarea unui loc de muncă au fost  selectate  în vederea încadrării în muncă, iar 4 persoane au fost încadrate chiar în timpul bursei“, au transmis reprezentanții AJOFM Gorj.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *