Politică

Câți primari PSD vor pleca la PNL. Anunțul lui Iordache

Președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, susține că 15 primari PSD ar urma să vină la Partidul Național Liberal în perspectiva alegerilor din 2024.

Ion Iordache a reacționat după ce, luni, președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a postat, pe pagina de socializare, o fotografie în care apare alături de primarul liberal al comunei Arcani, Aristică Coiculescu, însoțită de un mesaj de bun venit în echipa Partidului Social Democrat. Președintele PNL Gorj spune că sunt “o copilărie și o chestiune de ”Popa Prostul” anunțurile pe care le face liderul PSD Gorj privind racolarea unor edili liberali. “Îmi este greu să comentez astfel de chestiuni care, înțeleg că nici nu au nicio legătură cu realitatea. Așa cum am spus-o și cu altă ocazie, fiecare dintre primari decide unde vrea să continue din punct de vedere politic, dar eu nu o văd decât o disperare. În primul rând, că nu poate să plece niciun primar până peste un an și jumătate. Pe de altă parte, nu pot să înțeleg ce au ei. Mi se pare o copilărie sau pur și simplu ăsta e nivelul pe care îl are acest lider de partid sau partidul în sine. Să pui o poză cu cineva că vine în echipa ta, foarte bine. Mi se pare de Popa Prostul. Eu am văzut interviul în care spune că a fost invitat de către primarul de acolo și nici nu s-a gândit să plece”, afirmă senatorul.

15 primari PSD, în barca PNL

Ion Iordache afirmă a avut o discuție cu primarul comunei Arcani și Aristică Coiculescu i-ar fi spus că nu va pleca niciodată din PNL. Liderul liberalilor gorjeni anunță că 15 primari PSD ar urma să vină în barca Partidului Național Liberal în perspectiva alegerilor din 2024. “Cu astfel de abordări a rezistat și rezistă PSD. Ăsta e PSD, mint cum respiră. Fiecare partid are zona lui de responsabilitate și de lucruri pe care le poate face. În niciun caz nu poate face PSD lucruri pentru primarii de la PNL și invers. În rest, este foarte bine, dacă cineva se regăsește acolo, să se ducă acum și care vrea să rămână, să rămână. Dar la ultima întâlnire pe care am avut-o cu primarii, domnul primar a zis că nu va pleca niciodată din PNL și a mai făcut o afirmație, cred că în glumă, a zis că e cel mai pesedist dintre liberali. E o chestiune pe care să o înțeleagă cine vrea, sunt jocurile pe care unii le apreciază că trebuie să le facă. Noi avem lucruri de făcut, importante în județ decât să stăm să vedem care ce chef de joacă are în fiecare zi sau pe unde vrea să se pozeze. Pot să spun că sunt informații că pleacă 15 de la PSD la PNL și nu sunt informații, sunt certitudini”, a precizat Ion Iordache.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *