Ultima oră

Ce a spus prefectul de Gorj la învestirea în funcție

Iulian Popescu a depus, astăzi, jurământul de prefect al județului Gorj. Acesta s-a încurcat atunci când a rostit jurământul de onoare.

Noul prefect le-a spus șefilor de instituții și primarilor prezenți la ceremonie că trebuie ca interesul cetățeanului trebuie să primeze: „Trăim niște vremuri tulburi și în care timpul nu mai are răbdare cu oamenii, astfel că este greu să facem planuri, să vorbim despre ceea ce avem de făcut de aici înainte, dar singurele lucruri stabile rămân principiile și valorile de bază. Nu trebuie să uităm în fiecare zi de ce suntem în pozițiile pe care le ocupăm, iar interesul primordial trebuie să fie interesul cetățeanului și a mediului de afaceri. Vă apreciez profesionalismul, iar rolul nostru este să urmărim garantarea securității atât fizice, sanitare și sociale, atât a cetățenilor, cât și a mediului de afaceri, siguranța patrimoniului județului Gorj și promovarea valorilor culturale și identitare“.

Cu privire la o posibilă candidatură în anul 2024, noul prefect a precizat că nu își dorește experiența din anul 2020 și să mai candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj: „Sunt deschis și dornic și să contribui la dezvoltarea județului Gorj și la a reprezenta interesele gorjenilor, așa că voi accepta provocări care îmi vor da posibilitatea să am instrumentele necesare de a îmbunătăți viața cetățenilor și a mediului de afaceri.
Mă concentrez să îmi duc mandatul de prefect cu rezultate foarte bune. Suntem suma, în general, a activităților și deciziilor pe care le facem în fiecare zi și cred că trebuie să luăm lucrurile pas cu pas. Nu pot să răspund la întrebarea unei candidaturi în anul 2004.
În anul 2020, m-am luptat cu toată puterea pentru câștigarea Consiliului Județean Gorj. Cred că în anul 2024 trebuie să am altă abordare, atâta timp cât în 2020 nu am reușit“.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *