MondenUltima oră

Ce decizie a luat SOȚIA unui cunoscut târgujian în plină epidemie de CORONAVIRUS!

Soția unui cunoscut târgujian și una din cele mai solicitate artiste de la noi din țară, a fost nevoită să renunțe la câteva evenimente, în plină epidemie de Coronavirus.

Andra, una din cele mai solicitate artiste de la noi din țară, a fost nevoită să renunțe la câteva evenimente, în plină epidemie de Coronavirus.
Este vorba de acele evenimente care implicau deplasări din țară, în special în regiunile de nord ale Italiei, cea mai afectată zonă din Europa în acest moment.
Dezamăgită, însă totodată conștientă de importanța sănătății sale, Andra a fost nevoită să anuleze un concert la care se vânduse toate biletele.
„Dragii mei, sunt cu gândul la românii din Italia, în această perioadă de îngrijorare si confuzie din cauza răspândirii coronavirusului. Din cauza măsurilor speciale de securitate, concertul de la Padova se amână pentru o alta data. Trebuie sa fim responsabili si să respectăm legea, să ne gândim mai mult la sănătate decât la orice altceva. (Ordonanța privind măsurile urgente pentru reținerea coronavirusului atașata).
Așadar, vreau să reprogramăm concertul când situația se clarifică si se liniștește, iar pericolul este depășit. Îmi pare rău pentru aceasta neplăcere, stiu cat de mult v-ati dorit acest concert care era deja SOLD OUT, să stiti ca si eu așteptam cu nerăbdare evenimentul. Totusi, nimeni nu putea prevedea aceasta situație. Vă rog sa țineți legătura cu organizatorul din Italia pentru mai multe informatii.
Sper ca sunteți în siguranță și atenti la toate masurile de preventie!”, a scris Andra pe contul de Instagram.

   
Sursă
www.wowbiz.ro

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *