Monden

Ce locație extravagantă a ales un cunoscut interpret din Târgu Jiu pentru petrecerea burlacilor

Emi de la "Noaptea Târziu" se pregătește intens pentru marele eveniment din viața lui, ce va avea loc în luna iunie a acestui an. Artistul a ales o destinație neașteptată pentru petrecerea burlacilor și se află, în aceste momente, chiar acolo. Și nu este singur. Unde se află Emi de la "Noaptea Târziu" și cu cine își petrece cântărețul ultimele zile în calitate de burlac.

Emi de la „Noaptea Târziu” și logodnica sa, Mădălina, trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz-ul românesc. Pe cei doi îndrăgostiți îi mai despart doar câteva săptămâni până la marele pas, acolo unde își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu.

Emi de la „Noaptea Târziu”, destinație inedită pentru petrecerea burlacilor

Și unde puteau să petreacă mai bine, dacă nu în Malta. Emi și câțiva prieteni, printre care și colegii de la „Noaptea Târziu”, au pornit la drum, în urmă cu doar o zi și au ales să celebreze acest eveniment pe meleaguri străine, chiar la malul mării.

Iată că, artistul a postat și primele fotografii din locul exotic, acolo unde, în urmă cu doar câteva ore, după lăsarea serii, burlacii au petrecut într-un stil de zile mari.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *