Actualitate

Ce SPITAL din Gorj va trata doar pacienţi INFECTAŢI cu COVID-19

Factorii responsabili de la Bucureşti cu lupta anti-coronavirus au decis ca Spitalul de Urgenţă din Târgu-Cărbuneşti să se ocupe exclusiv de tratarea îmbolnăvirilor la Gorj.

Premierul Ludovic Orban a anunțat, marți seară, că fiecare județ din țară va avea un spital pregătit numai pentru tratarea pacienților infectați cu coronavirus. La Gorj, va fi spitalul din Târgu Cărbunești. Constantin Târziu spune că decizia l-a luat prin surprindere, având în vedere că, în prima videoconferință de marți, fusese stabilit spitalul din Rovinari. “ Prima propunere făcută în cadrul unei videoconferinţe a fost spitalul din Rovinari. La următoarea videonconferinţa la care a fost prezent preşedintele României, premierul şi miniştrii guvernului, când s-a ajuns la Gorj s-a transmis că nu spitalul Rovinari, ci cel din Târgu-Cărbuneşti va trebui pregătit numai pentru tratarea pacienților infectați cu coronavirus. M-a surprins total! Mi s-a părut un cuțit în spate! La această oră, se organizează echipele de lucru, la spitalul din Târgu-Cărbunești. Trebuie să iau în calcul inclusiv identificarea unor spații de odihnă pentru personalul medical. Toți bolnavii din spitalul din Târgu-Cărbunești vor fi externați și nu se vor mai face intervenții chirurgicale”, a declarat managerul Spitalului de Urgenţă din Târgu-Cărbuneşti.

   

Citește și:

Un comentariu

  1. Faceti ceva si evitati dezastrul. La Targu- Carbunesti personalul medical este angajat pe pile si bani multi. Spuneti adevarul ca avem una dintre cele mai slabe echipe medicale din judet. Dr. Tarziu stie bine care e comisionul la angajarile care nu sunt publice niciodata. Cum s-a putut alege cel mai prapadit oras din judet?! Domnule primar, lasati beneficiile politice pe care vi le-au propus dupa terminarea mandatului, ca altul stiti sigur ca nu mai prindeti si nu omorati orasul. Nu ati facut nimic pentru oras. Nu se dezinfecteaza si apara orasul cu muzica din stalpi. Sunt zeci de sate care tin de Targu Carbunesti si care nu au apa idiotilor. Sa fie Targu Jiul, unde e spitalul judetean cu cei mai buni din judet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *