Politică

Ce spune Romanescu despre o posibilă candidatură a lui Ciurel la Primăria Târgu-Jiu

Fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel, este vehiculat pentru o candidatură din partea Alianței pentru Unirea Românilor Gorj la Primăria Târgu-Jiu.

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, afirmă că nu își va face strategia pentru alegerile locale, la Partidul Social Democrat, în funcție de numele contracandidaților pe care-i va avea în competiția electorală pentru primărie. Edilul spune că, în acest moment, se gândește la procentul cu care va câștiga un nou mandat.

Marcel Romanescu și-a propus să obțină majoritate simplă în consiliul local, iar PSD să dea cei doi viceprimari.

“Strategia de la PSD nu este influențată de viitori contracandidați. Mai buni, mai răi, mai profesioniști sau mai lipsiți de profesionalism, noi ne vom face propria strategie, așa am abordat-o de fiecare dată. Pe de altă parte, este clar că așteptăm să vedem și noi numele. Până în momentul de față, sunt doar propuneri sau speculații pe numele anumitor persoane care ar putea să candideze la primăria municipiului Târgu-Jiu. Toți vor avea, este clar și, din acest punct de vedere, este binevenită orice competiție și orice contracandidat în competiția de la Primăria Târgu-Jiu. Targetul nostru este altul. Nu avem, în acest moment, așa cum aveam în PNL, nu ne gândim la câștigarea alegerilor, ci la procentul cu care vom câștiga alegerile, pentru că cel mai important lucru este să ne constituim și o candidatură simplă făcută din reprezentanții PSD în consiliul local. Eu cred că lucrurile în privința candidaturii mele și a câștigării alegerilor de către PSD evoluează foarte bine. Acum, pentru asta tragem, de aceea, ne și organizăm foarte bine, ca, în luna octombrie-noiembrie, atunci când se va constitui noul consiliul local și se vor alege viceprimarii, să avem posibilitatea ca să avem 2 viceprimari din partea PSD. Acesta este targetul organizației municipale: câștigarea alegerilor cu peste 50% și cei doi viceprimari desemnați de PSD”, a precizat edilul.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *