Dezvăluiri

Ce spune senatorul Iordache despre numirea lui Popescu în directoratul CE Oltenia

Consilierul județean din partea Partidului Național Liberal, Constantin Popescu, a fost numit, vineri, în directoratul Complexului Energetic Oltenia.

Directoratul Complexului Energetic Oltenia a fost completat, vineri, cu încă un membru. În forul de conducere al CEO a fost promovat consilierul județean PNL, Constantin Popescu, unul din apropiații liderului Partidului Național Liberal Gorj, senatorul Ion Iordache. Acesta lucra în cadrul companiei pe un post de șef Birou. Din directorat mai fac parte Dan Iulius Plaveti, care deține funcția de președinte, Cosmin Trufelea și Ion Bălășoiu. Ion Iordache spune că noul membru al directoratului, Constantin Popescu este “unul dintre oamenii foarte activi, care știe foarte bine cum funcționează compania”. “Am văzut și eu că s-a făcut această numire sau s-a ales în directorat. Eu sper să poată să-și aducă contribuția în sens pozitiv. Este unul dintre oamenii care este foarte activ și știe foarte bine cum funcționează compania, sper să fie de folos companiei. Acum, poate să spună oricine orice. Probabil că cei care au luat această decizie au avut în vedere, în primul rând, evaluarea dintre cei care și-au depus candidaturile și au considerat că e cea mai bună soluție. Legat de Adrian Dăianu, eu nu știu în consiliu de supraveghere niciun om care să fie din partea PNL Gorj”, spune senatorul.

Tensiuni Iordache-Trufelea?

În ultimele zile, au apărut speculații că există unele tensiuni între Ion Iordache și fostul director al Carierei Roșia, Cosmin Trufelea și că pe fondul acestora s-ar fi pus în discuție să nu-i mai fie prelungit mandatul în directoratul CE Oltenia fostului șef din minerit. Președintele PNL Gorj afirmă, însă că are o relație destul de bună cu Cosmin Trufelea. “Nu știu de unde au apărut astfel de informații. Până la urmă, nu ține de faptul că îmi doresc eu sau nu. Sunt atâtea surse care acum creează tot felul de informații în această piață media din județ, încât nici nu știu ce să zic. Suntem colegi, avem o relație destul de bună. Așteptările mele sunt ca oamenii pe care-i cunoaștem și cu care se poate comunica să-și aducă contribuția la a merge compania în direcția bună”, a adăugat liderul PNL Gorj.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *