ActualitateUltima oră

Cea mai NOUĂ achiziție a Primăriei MUNICIPIULUI Târgu Jiu! FOTO/VIDEO

Primăria Municipiului Târgu Jiu a achiziționat o autoutilitară care va curăța trotuarele și spațiul pietonal din centrul orașului.

„Am pus la treabă cea mai nouă achiziție a Primăriei Târgu Jiu. Piața Centrală, trotuarele și spațiul pietonal din centrul municipiului, dar și aleile Parcului Municipal au fost curățate de mica autoutilitară care va intra, în această perioadă, în cartiere. O veți vedea în curând printre blocuri, urmând să fie curățate toate cartierele după un program bine stabilit, alături de cea de a doua utilitară, mult mai mare, care va curăța străzile principale” a spus primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Am pus la treabă cea mai nouă achiziție a Primăriei Târgu Jiu. Piața Centrală, trotuarele și spațiul pietonal din centrul municipiului, dar și aleile Parcului Municipal au fost curățate de mica autoutilitară care va intra, în această perioadă, în cartiere. O veți vedea în curând printre blocuri, urmând să fie curățate toate cartierele după un program bine stabilit, alături de cea de a doua utilitară, mult mai mare, care va curăța străzile principale.

Publicată de Marcel Laurentiu Romanescu pe Vineri, 15 mai 2020

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button