Dezvăluiri

Cei mai ciudați candidați! „MNR Mondialul” se vrea primar! Haștag rezistentul Ciolacu se luptă cu pietrele de moară și pierde cratimele prin tastatură!

Analfabeți, ciudați, dezinhibați, o adunătură pestriță de personaje cu grave probleme comportamentale, cam așa arată o parte din candidații, de un grotesc absolut, care sunt susținuți în competiția electorală, de luna viitoare, de mai toate partidele din Gorj. Liderii politici care girează astfel de personaje sunt de-a dreptul cinici sau blaturile locale sunt mai mari decât tortul miresei. Alegătorul rămâne cu mâna sub bărbie, dacă le ia la puricat doar conturile de pe paginile de socializare, și se întreabă ce ar putea face astfel de personaje din jilțul de primar al unei comune?

Ionel Pîrvuțu, alias ”MNR Mondialul”, este un personaj rarisim pe care îl livrează electoratului Pro România. Bărbatul are 41 de ani și candidează la funcția de primar al comunei Săulești. De unde ”MNR”, vă veți întreba? De la numărul de înmatriculare al autoturismului său, bineînțeles! Pentru ”Mondialul” nu am găsit o explicație, cel mai probabil e ceva ancestral.

Potrivit propriei prezentări, Pîrvuțu e om școlit: a început studiile la ”Școala vieții”, în septembrie 2000 și, peste o lună, urma deja cursuri postuniversitare, dar nu precizează dacă doar masterat sau direct doctorat. Cert e că tot atunci le-a început și pe cele universitare și le-a absolvit după trei ani, iar în anul următor a întrerupt și ”Școala vieții”.

Studiile nu l-au ajutat prea mult în carieră, iar ”MNR Mondialul” e, deocamdată, ”propriul angajat”, însă speră să devină angajatul comunității, după 27 septembrie. Faptul că se află pe același banner cu V.V. Ponta și V.A Văcaru îi conferă deja alt statut așa că, după alegeri și-ar putea schimba zice ”MNR Intergalacticul”. Asta în cazul în care nu va lua un scor sub nivelul mării.

Ion Ciolacu este soluția USR pentru comuna Brănești, sau cel puțin asta cred cei care conduc organizația județeană a partidului. Ciolacu a avut noroc cu cei de la tipografie că nu i-au greșit bannerul și i-au pus virgula unde trebuie, pentru că lui îi mai scapă câte o cratimă prin tastatură. A pierdut-o în clasa a II-a și n-o mai găsește, mai ales că, acum, se luptă cu ”pietrele de moară”. Parcă era cu ”morile de vânt”, nu?

Omul lu’ haștag rezist e cât se poate de rural, numai că-i mai scapă câte o postare cu conținut sexual explicit pe contul său de pe o pagină de socializare. Pe una dintre acestea o putea folosi chiar pe post de slogan electoral, în locul clișeului pe care l-au copiat toți useriștii.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *