Monden

Celebru personaj din România îi oferă mâna surorii sale lui Irinel Columbeanu: „E number one! Dar sora mea e Olga Originala!”

Fără casă şi averi, Irinel Columbeanu a ajuns la azil, dar nu are bani să-l plătească nici pe acela. Leo de la Strehaia vrea să-l aducă în familia sa, dar fostul miliardar mai are o "ofertă" şi de la Mr. Pink.

Irinel Columbeanu trece prin momente grele. Rămas fără bani, acesta trăieşte într-un azil acolo unde trebuie să îşi achite costurile. Leo de la Strehaia ar vrea să-l ia pe Irinel Columbeanu din azil și să-l aducă la el acasă. Costurile de întreţinere pentru Irinel Columbeanu ajung la 4.000 de lei pe lună. Fostul milionar din Izvorani nu îşi poate acoperi costurile de întreţinere din pensia pe care va primi de la statul român. Astfel, fostul milionar va primi de la stat o pensie aproximativ 2.000 de lei. Dezvăluirea a fost făcut de patronul căminului de bătrâni, cel care a făcut apel şi la Gigi Becali pentru a-l ajuta pe Columbeanu.

Toată lumea a sărit în ajutorul fostului milionar care acum a dat de greu. Fostul afacerist are opțiuni pe bandă rulantă, mai ales acum, când este în fața unei decizii foarte grele de luat. Irinel Columbeanu trebuie să se hotărască între o cameră în casa lui Leo de la Strehaia, cu condiția să accepte „mâna” surorii sale, Olga Originala, sau să accepte banii Mr. Pink, actualul partener al Monicăi Gabor, care i-a oferit un azil de lux în SUA.

În urmă cu puțin timp, potrivit surselor Cancan, fostul afacerist ar fi primit o ofertă de nerefuzat din partea lui Mr. Pink. El i-ar fi oferit posibilitatea acestuia să vină în SUA, la un azil de lux, toate acestea pe cheltuiala iubitului Monicăi Gabor.

Între timp, Leo de la Strehaia ridică și el ștacheta, propunându-i lui Irinel o cameră în casa lui, în schimbul căsătoriei cu Olga Originala, sora acestuia.

Alegerea probabil că nu este una ușoară, însă sunt multe voci care spun că Irinel ar trebui să ia o decizie cât mai repede, mai ales că nu îi ajung banii pentru achitarea serviciilor oferite de azilul în care s-a mutat.

„Oferta” lui Leo de la Strehaia vine ca o modalitate de a îl răsplăti pe Irinel pentru binele pe care l-a făcut acesta de-a lungul vieții sale.

„Am o veste pentru voi, în exclusivitate. Sora mea vrea să se mărite. Cu cine credeți că se mărită? Cu domnul Irinel Columbeanu. Dacă vrea să se mărite, mă duc acasă după ea să o iau, ca s-o duc la Irinel la azil.

O să mergem să facem propunere să vină să stea la noi la Strehaia, îi dăm o cameră în casa noastră, mâncare. Irinele, să vezi cum e să aibă grijă de tine! E number one! Dar sora mea e Olga Originala! Noi te respectăm și te apreciem că ai ajutat multă lume, acum vrem să îți oferim și noi un ajutor.

Nu trebuie să te simți aiurea, te faci neam cu noi. Olga vrea să te ia de bărbat. Olga Originala de la Strehaia, sora lui Leo. Are casă, ce mâncăm noi mănâncă și el, nu să-l lăsăm acolo, cum l-am văzut la televizor. Sau cum bârfește toată lumea, că e la azil. Vrem să sărim în sprijinul tău. Olgăi îi place de foarte mult timp de tine și acum a prins ocazia.

Dacă ești și tu de acord, trebuie să apreciezi și tu, că ești bărbat ca lumea, milionar, că tot milionar o să rămâi.

Eu zic să stai să o asculți pe sora mea, pe Olga, ea vrea să vină să te ceară de bărbat”, a spus Leo de la Strehaia, extrem de încântat, notează Click!

sursa: romaniatv.net

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *