Eveniment

Centrul de zi de socializare și petrecere a timpului liber din Baia de Fier, fără șef! Candidații au picat la proba scrisă

Rezultate jalnice la proba scrisă, la concurs de recrutare organizat de către Primăria Baia de Fier pentru ocuparea postului de șef în cadrul Centrului de zi de socializare și petrecere a timpului liber (tip club) pentru bătrâni din localitate. La concurs s-au înscris trei persoane dar la proba scrisă au intrat doar două. Unul dintre candidați a luat nota 2,45 adică 24,50 de puncte iar cealaltă 45,00 de puncte, adică nota 4,50. Ambii candidați au picat probă și concursul.

Rezultate la fel de proaste s-au obținut și pentru postul de educator debutant, unde s-au înscris șase persoane dar au candidat cinci. Cea mai mare notă a fost 7,1 iar cele mai mici au fost de 1,3 și 1,4, restul fiind două note de 4.

Pentru postul de asistent social debutant a candidat o singură persoană care a obținut nota 9,55 iar pentru postul de asistent medical generalist au candidat două persoane. În acest caz unul dintre candidați a obținut 8,10 puncte iar cealaltă 4,42.

Centrul de socializare pentru bătrâni aparține Primăriei Baia de Fier. Investiția a fost din fonduri naționale și a depășit 9 milioane de lei.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *