Actualitate

Centrul Militar Județean Gorj recrutează tineri

Centrul Militar Județean Gorj caută tineri pentru ocuparea posturilor de soldat și gradat profesionist din cadrul unităților militare ale Armatei României. Aspiranții vor beneficia de cazare gratuită, echipament, hrană și asistență medical, acces la baze sportive, biblioteci, laboratoare și multe alte facilități, pe toata durata pregătirii în instituțiile de formare profesională inițială sau în centrele de instruire.

Termenul limită de înscriere este sfârșitul lunii aprilie 2020. Pentru a se putea înscrie, candidatul trebuie să prezinte de actul de identitate.

Candidaţii înscrişi vor susţine probe de selecţie la Centrul Zonal de Selecţie şi Orientare Alba-Iulia şi examinare medicală la Spitalul Clinic de Urgenţă Militar Dr. Ştefan Odobleja Craiova judeţul Dolj.

Pentru candidaţii domiciliaţi în judeţul Gorj, activitatea de recrutare se desfăşoară la sediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului militar judeţean Gorj, situat în Târgu Jiu, strada Parâng nr. 1, luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.30-16.30, marţi între orele 08.30-18.30, iar informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0253215563.

Detalii suplimentare se găsesc şi pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresa www.mapn.ro. sau www.recrutare.mapn.ro şi pe site-ul Centrului Militar Judeţean Gorj.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *