Dezvăluiri

CEO continuă exproprierile la Cariera Jilț Nord

Complexul Energetic Oltenia continuă exproprierile la Cariera Jilț Nord. Este nevoie de remedierea unor deficiențe cu privire la cadastrarea unui imobil care se află pe culoarul de expropriere aprobat deja prin Hotărâre de Guvern. Este de amintit că la nivelul carierei miniere este în derulare programul privind deschiderea şi punerea în exploatare a Carierei Jilţ Nord la o capacitate de 4,5 milioane tone/an lignit.

„Terenul pentru care se solicită întocmirea documentației tehnice de cadastru și de carte funciară este proprietatea Statului Român, cu drept de administrare în favoarea Ministerului Energiei prin S. Complexul Energetic Oltenia S.A. și este identificat prin următoarele date: -Carte Funciară (CF) nr. 37485 a localității Mătăsari, nr. cadastral 37485, suprafața 7.485.113 mp.
Prestarea serviciului constă în modificarea suprafeței, de la 7.485.113 mp, cât este înscris în prezent în cartea funciară, la 3.410.489 mp, ce reprezintă suprafața ce a făcut obiectul HG nr. 960/11.12.2015 privind aprobarea amplasamentului şi declanșarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată situate în coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică şi interes național ,,Deschiderea şi punerea în exploatare a carierei Jilţ Nord la o capacitate de 4,5 milioane tone/an lignit“. Solicitările de clarificări se vor face cu 8 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor, iar entitatea contractantă va răspunde în mod clar şi complet tuturor solicitărilor de clarificare cu 3 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.”, conform Complexul Energetic Oltenia.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button