Eveniment

Cine își dorește să preia conducerea Centrului de cercetare și documentare „Constantin Brâncuși“

Două nume sunt vehiculate ca posibili candidați la funcția de director al Centrului de cercetare și documentare „Constantin Brâncuși“, aflat în subordinea Consiliului Local Târgu Jiu. Mandatul actualului director, Doru Strâmbulescu, expiră și în această vară se va organiza concurs.

Doru Strâmbulescu și-a manifestat interesul de a candida, dar acesta a intrat în dizgrația primarului Marcel Romanescu, care și-a manifestat de mai multe ori nemulțumirea cu privire la activitatea acestuia.

Alte două nume sunt vehiculate ca posibili candidați la concurs, ambii fiind de la PSD. Este vorba de Valentin Chepeneag, fostul director al Muzeului Național „Constantin Brâncuși“ și șef de cabinet al deputatului PSD Mihai Weber, dar și consilierul local Armand Landh, un apreciat pictor și om din lumea artelor, care a ocupat funcția de director de cabinet în Ministerul Culturii.
Valentin Chepeneag nu a exclus posibilitatea de a se prezenta la concurs: „M-am gândit la această posibilitatea, dar nu am luat o decizie“.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button