Eveniment

Clanul lui Cocolea rămâne tot după gratii! Tribunalul Mehedinți a admis continuarea arestării preventive pentru cei opt și control judiciar pentru Adela Cocolea

Inculpaţii Cocolea Nicolae Marian, Ruşeţ Vasile zis Cristi, Căldăraru Ovidiu Laurenţiu zis Bobi Cristian, Vârlan Mădălin, Băescu Mihail Florian, Purcaru Constantin Daniel, Ivan Elvis Mădălin și Trancă Rareş Irinel rămân, în continuare, în arest preventiv. Nevasta lui Cocolea, Adela Elena, rămâne și ea sub control judiciar Asta a stabilit ieri Tribunalul Mehedinți, instanță unde s-au judecat măsurile preventive pentru cei nouă acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, proxenetism, spălare de bani, deținere și consum de droguri, trafic de droguri, nerespectarea regimului armelor și munițiilor şi trafic de persoane, multe în formă continuată. Rușeț este acuzat, un plus, și de organizarea luptelor între câini, de a-i pregăti în acest scop, precum şi de a participa cu câini la astfel de lupte. Respectivii sunt încarcerați în Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova.
Primar, printre martorii din rechizitoriu

Printre zecile de persoane cu calitate de martori în dosar se află și primarul comunei Runcu, Adi Câmpeanu. Se mai află, de asemenea, și tânărul antreprenor Remus Săpun dar și Daiana Ilinca, consoarta lui Bobi Cristian. De aceste zeci de persoane nu au voie să se apropie cei nouă din acest dosar penal.
Sentința Tribunalului Mehedinți nu este definitivă putând fi contestată.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *