Ultima oră

CNAIR va scoate la licitaţie 19 amplasamente pe autostrăzi pentru instalarea staţiilor de încărcare pentru maşini electrice

CNAIR va scoate la licitaţie 19 amplasamente pe autostrăzi pentru instalarea staţiilor de încărcare pentru maşini electrice Compania de Autostrăzi intenţionează să permită amplasarea acestor staţii, de către opratorii privaţi, în 19 spaţii de servicii de pe autostrăzile A1 şi A2, contra unei taxe de utilizare a staţiului, care va fi licitată , dar care nu poate fi mai mică de cinci euro/mp pe lună.autor.

“CNAIR SA anunță persoanele interesate că în perioada 06.02 – 16.02.2020 se desfășoară procesul de consultare de piață privind Caietul de Sarcini pentru realizarea proiectului Instalarea stațiilor de reîncarcare pentru vehicule electrice în anumite Spații pentru Servicii situate pe Autostrada A1, tronsoanele Nădlac – Timișoara – Sibiu și Pitești – București și pe Autostrada A2, București – Constanța”, se arată într-un anunţ al CNADNR. Potrivit datelor de pe site-ul companiei, vor fi scoase la licitaţie 19 amplasamente situate de-a lungul autostrăzilor, în care se pot instala staţii de încărcare a maşinilor electrice. Acestea sunt, în general, actualele spaţii de servicii, cu parcări, care se află lângă autostrăzi, iar cine va câştiga licitaţiile şi va pune staţiile trebuie să plătească o taxă lunară de utilizare a celor 30 mp din aceste spaţii une se vor amenaja staţiile şi locurile de parcare (două la număr). “Tariful minim ofertat pentru utilizarea zonei drumului pentru Amplasament nu poate fi mai mic de 5 Euro/mp/luna, fara TVA”, arată CNAIR.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *