Ultima oră

CNAS a reluat tipărirea cardurilor de sănătate

S-a reluat tipărirea cardului de sănătate. Primele 200.000 vor fi livrate până la finalul lunii noiembrie. CNAS a reluat tipărirea cardurilor de sănătate. Anunțul Ministerului Sănătății Sursa foto: Facebook I Ministerul Sănătății de Redacția Antena 3 CNN | 20 Oct 2023 • 10:22 Ministerul Sănătății anunță că "a încheiat un nou Acord-cadru cu Compania Națională "Imprimeria Națională" - S.A., pentru reluarea procesului de tipărire a cardului național de asigurări sociale de sănătate, pentru persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani şi/sau au dobândit calitatea de asigurat ulterior momentului distribuirii inițiale”. Acordul-cadru a fost încheiat pe o perioadă de trei ani și are ca obiectiv realizarea unei cantități de 1,2 milioane de carduri de sănătate. Procesul de retipărire a cardurilor de sănătate a început, urmând ca un număr de 400.000 de carduri de sănătate să fie livrate către Casele Județene de Asigurări de Sănătate în două loturi. Primul lot, de 200.000 de carduri de sănătate, se va livra până la data de 31 noiembrie 2023, iar al doilea lot are ca termen de livrare data de 15 decembrie 2023. Citește și: România, la un pas de o nouă criză a medicamentelor | Director Terapia Cluj: "Privim cu îngrijorare această situație" Bugetul alocat pentru tipărirea celor 400.000 de carduri este de aproximativ 5,5 milioane lei. Distribuirea cardului de sănătate va fi realizată de către Casa Națională de Asigurări de Sănătate, a precizat MS.

S-a reluat tipărirea cardului de sănătate. Primele 200.000 vor fi livrate până la finalul lunii noiembrie.

Ministerul Sănătății anunță că „a încheiat un nou Acord-cadru cu Compania Națională „Imprimeria Națională” – S.A., pentru reluarea procesului de tipărire a cardului național de asigurări sociale de sănătate, pentru persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani şi/sau au dobândit calitatea de asigurat ulterior momentului distribuirii inițiale”.

Acordul-cadru a fost încheiat pe o perioadă de trei ani și are ca obiectiv realizarea unei cantități de 1,2 milioane de carduri de sănătate.

Procesul de retipărire a cardurilor de sănătate a început, urmând ca un număr de 400.000 de carduri de sănătate să fie livrate către Casele Județene de Asigurări de Sănătate în două loturi.

Primul lot, de 200.000 de carduri de sănătate, se va livra până la data de 31 noiembrie 2023, iar al doilea lot are ca termen de livrare data de 15 decembrie 2023.

Bugetul alocat pentru tipărirea celor 400.000 de carduri este de aproximativ 5,5 milioane lei.

Distribuirea cardului de sănătate va fi realizată de către Casa Națională de Asigurări de Sănătate, a precizat MS.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *