Eveniment

Cocaină și cannabis într-un colet adus din Belgia

Patru bărbați din județul Mehedinți au fost reținuți pentru 24 de ore, duminică, după ce doi dintre ei au fost prinşi în flagrant ridicând un colet adus de un tânăr din Belgia, care conţinea cocaină și cannabis. La scurt timp, polițiștii au efectuat cinci percheziții.

„Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinți, au efectuat cinci percheziții domiciliare, în urma prinderii în flagrant delict a unor persoane bănuite de trafic cu cocaină și cannabis. La data de 1 martie, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au prins în flagrant delict doi bărbați de 41, respectiv 42 de ani, ambii din Drobeta Turnu Severin, în timp ce ar fi primit un colet adus din Belgia de un alt bărbat de 30 de ani, din aceeași localitate. Pachetul ar fi conținut 250 de grame de cocaină și 102 grame de cannabis. Ulterior au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară și 15 mandate de aducere în județul Mehedinți. În urma acțiunilor au fost indisponibilizați 5.400 de lei, 450 de euro, două cântare electronice, un laptop, un card de memorie, 11 telefoane mobile și cartele SIM, precum și materiale pirotehnice.

Față de patru persoane a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă”, se precizează într-un comunicat al Poliției Române.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *