Dezvăluiri

Coincidență? Drumul de un milion de euro de la Bălești trece pe lângă locuința viceprimarului Cârstea

Autoritatea locală din Bălești va realiza un drum de exploatare agricolă care va costa un milion de euro. Drumul îl ajută în special pe viceprimarul Alin Cârstea, care deține propria locuință în vecinătate viitoarei artere. De altfel, localnicii spun că vicele este favorizat chiar de două ori, urmare a acestei investiții, deoarece acest dum ii scurtează ruta spre terenurile pe care le deține în arendă.

În satul Talpăsesti, al comunei Bălești, pe care va trece noul drum de un milion de euro nu sunt gaze, nu există canalizare iar apa este la program. Localnicii spun că ar fi fost mai bine că primăria să își îndrepte atenția către aceste investiții prioritare nu spre drumul spre proprietățile agricole care fi utilizat de un număr restrâns de persoane, care au terenuri pe ruta de peste cinci kilometri. De altfel, ruta ocolește islazul comunal, un teren utilizat de mai multi cetățeni care nu au terenuri agricole.
Important este că drumul trece pe lângă locuința viceprimarului, iar unii cetățeni susțin că ruta a fost proiectata special pentru să fie în beneficiul vicelui de la PSD.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *