Ultima oră

Comisie de verificare pentru redeschiderea Transalpinei

O comisie de specialiști din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova se va afla săptămâna aceasta în Gorj pentru a verifica cea mai înaltă șosea din țară Transalpina.

Au fost executate lucrările de deszăpezire pe întreg tronsonul închis circulației publice. Este vorba despre DN 67 C între Rânca și Obârșia-Lotrului. Drumul respectiv a fost închis încă din toamna anului trecut, ca urmare a sosirii iernii. În perioada cu zăpezi, șoseaua este complet închisă.

De câteva săptămâni au început lucrările de pregătire a drumului, în vederea redeschiderii circulației rutiere. A fost înlăturată zăpada și au fost eliminate stâncile de pe carosabil. Au fost montate indicatoarele rutiere și au fost refăcute marcajele. De asemenea, acolo unde a fost nevoie s-a venit cu elemente de siguranță noi sau cu indicatoare noi.

Comisia de specialiști va verifica toate lucrările executate și cum se prezintă carosabilul. Cel mai probabil, va fi emis avizul pentru redeschiderea circulației rutiere și pe tronsolul Rânca-Obârșia-Lotrului.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *