Politică

Consilier PNL, angajat în Primăria Bumbești-Pițic

Cezar Bălănescu, consilier liberal în Primăria Bumbești-Pițic a promovat, ieri, concursul organizat de UAT pentru ocuparea unui post vacant de consilier Achiziții Publice. Alesul PNL nu a avut concurență pe post și evident a promovat concursul. Victoria colegului liberal este făcută publică de către consilierul USR Claudiu Golu care ironic anunță comunitatea de trecerea liberalului în rândul funcționarilor publici.

 

„Cu regret, azi, am pierdut un coleg. Nenorocirea a veni repede nu știu cine l-a pus să se înscrie la concurs. Era băiat bun, ridica mâna, chiar dacă era bine sau nu, dar ce a făcut în calitate de consilier PNL, nimic. Am pierdut un coleg din consiliu local. Dumnezeu să-i ajute”, a scris alesul USR. Acesta are grija să transmită comunității că noul angajat plătit din banii localnicilor nu are prea mare experiență profesională dar asta contează prea puțin.

„Oameni buni, azi, Primăria Bumbești-Pițic a mai angajat o persoană pe nume Bălănescu Cezar Selenius, cică pe achiziții publice. Bine, de la televizoare, frigidere și aragaze nu știu ce cunoaște omul. E bine că are omul un serviciu, dacă va merge doamna primar cu 2 angajări pe lună, până în 2024 va fi jumate din comună care vor lucra la primărie”, a completat Claudiu Golu.
De altfel același consilier a anunțat și concursul și unicul candidat pe post, tot în aceiași maniera, astfel: „Azi mai avem un concurs pentru angajarea unei persoane pe achiziții publice. Este decât un sigur candidat din coincidență este chiar consilierul PNL Balanescu Cezar. Prioritățile lui madam Cojocaru sunt angajaților și câți mai mulți bani cheltuiți aiurea. Oare nu era prioritate să fie conducta băgata pe ulița lui Duligean. Luna viitoare mai avem două concursuri si cred că trebuie să lucrați în schimburi să aveți loc”.â

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Ma surprinde ca preluați fără discernământ o asemenea informație și o tratați în acest fel. Îl cunoaspeți pe cel care v-a dat informația? Știți care sunt motivele sale, frustrările sale când scrie asa ceva ? Dar, înainte de toate, îl cunoașteți pe „consilierul liberal” ? Știți dacă e un om de valoare sau nu, dacă a promovat doar pentru ca era „consilier liberal” ? Citiți reacțiile comunității și veți vedea ce valoare are informația pe care o dați, ce valoare are autorul informației! În cazul de față, deviza dvs. („Zi de zi informati”) devine contrariul ei: „zi de zi dezinformați”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button