Ultima oră

Constănțenii au luat cu asalt magazinele, înainte ca orașul să intre în carantină

Vestea că municipiul Constanța intră în carantină pentru 14 zile i-a făcut pe mii de localnici să ia cu asalt marile lanțuri de hypermarketuri din oraș. Aceștia au început să golească rafturile cu alimente și obiecte sanitare, iar cozile de la casele de marcat s-au întins pe zeci de metri. La mare căutare au fost orezul, conservele, mălaiul, făina și apa.

Supermarket-urile și hypermarket-urile din Constanța s-au umplut de clienți încă de la ora 11 dimineața, iar cozile de la casele de marcat deveneau din ce în ce mai mari. Deși noile măsuri le dau bătăi de cap, oamenii înțeleg gravitatea situației și spun că măsura carantinei este justificatăCarantinarea municipiului Constanța înseamnă implicit o nouă serie de restricții privind programul teraselor, al mall-urilor și supermarketurilor dar și al altor afaceri locale.

Municipiul Constanța nu este singurul care va fi carantinat. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență din Constanța ar putea carantina și alte localități și orașe importante din județ ca Medgidia, Mihail Kogălniceanu, Lumina, Constinești, Agigea sau Valul lui Traian.

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button